Януся

Яна, Яніна, Януся!
Як зазвучало! Як заспівало!
Подихом вітру з гіркими травами,
Тихими хвилями листя зеленого.
Де ти дівчина та мила?
Де ти дівчина та люба?
Вітер шепоче Яніна…
Трави колишуть Януся…
Прийди до мене Яніна,
Заспіваю для тебе Януся
Про те, як колишуться трави
Та вітер шепоче у лузі…
Яна, Яніна, Януся!


Рецензии