З нагоди Дня вчителя. 2

Дозвольте привітати
Вас з професійним святом!
Най жовтень стане теплим від обійм.
Майстерність викладати
І вчасно надихати -
Це головна чеснота вчителів.
У Вас вона присутня,
Путівкою в майбутнє
Здебільшого завдячуємо Вам.
Ми дякуємо дуже
За чуйну небайдужість
І невмирущий Ваш ентузіазм!


Рецензии