З нагоди Дня вчителя. 1

Ми вітаємо, вчителю любий
З професійним і радісним днем!
Хай життя Ваше сонячним буде
І не знає ніколи проблем.

Хай осінні  дощі Вас минають,
Жовтень лине натхненним теплом.
Щирість наших сердець зігріває,
Враз долаючи кривду і  зло.


Рецензии