Трымайся

Ты толькі трымайся,
І не толькі зараз
Табе падкінуць падляну,
Бо ты мужайся,
Я ў цябе веру.
У цябе сэрца вялікае
І добрае.
Ты трымайся. Не хапай
Яе ў рукі, адкінь!
Ты можаш,
Я гэта знаю.
І забудзь пра гэты
Нікчэмны выпадак.


Рецензии