Веронаучно

Какво от туй, че са открили
потоци от вода на Марс,
аз вярвам Бог Троичен сътворил е
света специално зарад нас.

Какво от туй, че атоми незрими
аз виждам с моя сложен апарат,
благодаря, че ангели и серафими
за мен пред Бога предстоят.

Какво от туй, че не тепсия
Земята се оказа, а кълбо,
важно е, че Бог като Месия
дойде, а другото е все едно.


Рецензии