Лиха година

Понаїхали в країну,
Зрадили козацтву,
Розірвали Україну
Раби вічні панства.
   
Та й сміються, небораки,
Знущаються з Росії,
Обамівскі ті жебраки,
Незграбні голосії.

Скажи ж мені, ненько рідна,
Чи вивелись козаки?
Невже їм в лиху годину
Хліб чужий до смаку?


Рецензии