Побажання

Побажай менi, мила, вдачу,
Побажай менi, мила, щастя!
Щоб себе я в життi вiдзначив,
Не згубивсь в розмаїттi мастi.

Ти довiрся менi, кохана,
Бо для тебе я зверну гори!
З неба зiрку... и ту дiстану,
Простелю килимами доли!

Хай нам сонечко нiжне сяє!
Зiгрiває любов без мiри!
Та, нехай, всi на свiтi знають,
Що i доля буває щира!


Рецензии