Перша любов

Бринить сльоза та очі гарні їсть…
Не плач, дівчино мила, не журись,
Загубленого щастя не шукай,
Бо двічі в рік не зацвіте розмай.
Втрачала віру ти в людей чому,
Чи зможе мрія знищити пітьму?
Залишилась з думками ти, сумна.
Десь гарна пісня лине, як луна:

«Не хмарися, біле личенько,
Посміхнись до сонця лагідно,
Не торкнись до серця, лишенько,
Забери з собою біль-печаль».

Ані хмарини, сяяло життя,
Я марево – щасливе майбуття.
Зненавидиш без милого ти світ
І не діждеш від долі заповіт.
Що ж , божевільна, ти пішла у ліс?
Там жах і морок серце бідне з`їсть.
Послухай, все минає – клопіт, біль 
Про те і пісня лине звідусіль:
Приспів той же.


Рецензии