Мята. Чабор. Чай

Мята. Чабор. Чай.
Супакойся. Пачуй гэту восень.
Калісьці дзяліў са мной зіму.
А зараз паветра адно.
Ідзі, я не буду чакаць,
“Воля павінна быць першай,”-
Казаў, а мне крышачку смешна.
Для вясны адчынілі акно.


Рецензии