Каханне - лёсу падарунак

Каханне - лёсу падарунак
І крок блытаюцца ў імгненні.
А прад вачыма ляціць думка,
Сустрэчы цуднай захапленне.

На сэрцы адчуваю хваляванне,
Паветра не хапае, цяжка дыхаць.
А словы кружаць, кружаць матылямі,
Аб тым як добра разам у свеце рухаць.

Дражыць рука, а ў ёй ляжыць хусцінка,
Не выпрастаць калісці востры кант.
У чаканне завірухаю хвілінкі,
Як стужка вяжуць часу яркі бант.

Калі адчуецца дыханне за плячыма,
Памеркне свет і згінуць вакол усе.
Я на цябе зірну нябесными вачыма,
Імя ты прачытаеш у іх свае…(29.09.2015)


Рецензии