Гьик1 акъудрай залум йифер

Рик1из к1анз вун, лугьуз тежез,
рик1е дерт зи ак1анахьи.
Гьеч, рик1е авай хер зи хъжез,
тазвач вуна, зун канахьи.

Югъди, йифди вил алаз вал.
са кар гъиляй къвезмач яр зи.
Гьатна рик1е еке тир т1ал,
вун захъ гила ягъазмач хьи.

Вучиз икьван четин я ваз?
лугьур гафар на гьамиша.
Икьван вун зи рик1изни к1анз,
лугьуз жезвач, рик1 багъиша.

Гьик1 акъудрай залум йифер?
вун галачиз хьанва серин.
Вилерилай физва селлер,
къвалаг гвачиз я чан ширин.


Рецензии