Я дивлюсь очима немовляти...

Я дивлюсь очима немовляти
І ніяк второпати не можу:
На що в світі білім є гармати,
Чи без них він жити неспроможний?

Чи існує людство на злі дії?
Чи скінчиться світ без війн і жаху?
Чи здається марною надія:
Милуватись сонечком над дахом?

Світ же ж різнобарвний, подивіться!
Не лякайте малюків ніколи!
Киньте зброю, люди, схаменіться!
Невже вам до серця брудний колір ?


Рецензии