Осiнь дихнула

Осінь холодом дихнула
На зелений наший край,
Привітатися забула,
В неї хамства через край.

Десь на півночі б сиділа
І не рипалась до нас,
Там багацько в неї діла,
Зелень нищити вже час.

Нам робити це не треба,
Зеленіє хай наш край,
Гріє сонечко із неба,
Ти нас краще не чіпай.

А то звернемось до Бога,
Щоб тебе він покарав
Й за пекельного порога
Щоби він тебе запхав.

І налякана цим осінь
Не прийшла іще до нас,
Літо бабине в нас й досі,
Цей зелений теплий час.

Тож звертаймося до Бога
Допоміг щоб в боротьбі,
Щоб прийшла вже перемога
Так потрібна всім й тобі.
29.09.15.


Рецензии