Посм хайся Укр

Посміхайся мені ще частіше,
Це дає мені сили на день.
І відразу стає веселіше...)
Відступає навіть мігрень

Посміхайся і я буду також
Посміхатися мило тільки тобі
Навіть коли буде важко,
Навіщо тримати це в собі

Твоя посмішка наче бальзам,
Майже всі виліковує рани.
Посміхнись на прощання мадам
Сподіваюсь зустрінемось рано)


Рецензии