Мамины руки песня
А руки мамині так ніжно обіймають,
А руки мамині знімають навіть втому,
Коли я повертаюся додому ,
Тому ,що там завжди мене чекають.
1.Коли я прибігала в час розпуки-
Сталевими ставали твої руки.
Коли ж,зневірившись,поради я шукала-
Вони мене любов"ю огортали..
2.Завжди думками я додому лину:
Упасти б знову на м"яку перину.
Погладь ,матусе,знову по голівці,
Твоя любов потрібна навіть жінці.
3.Коли в гніздо родинне прилітаю,
В долонях маминих сльозинку заховаю.
Так смачно пахнуть руки пиріжками-
Шершаві наймиліші руки мами.
4.Сидить у кріслі матінка ,дрімає.
З екрану миру-спокою чекає,
Щоб у добрі зростали її внуки,
Не знали смутку,болю і розлуки.
5. Безмірне відчуття-моє коріння.
Любистком -м"ятою пропахчене подвір"я.
Тепер спішать до маминої хати
Кровинки рідні-любі правнучата.
А руки мамині їх ніжно обіймають,
А руки мамині знімають навіть втому,
Ми знову повертаємось додому,
Бо там завжди нас мами виглядають
Свидетельство о публикации №115092810619