Осiння пуща
зника в мрійливій далині,
ясна, і ні на що не схожа днина
і ясно й хороше мені!
Вже починає золотитись листя,
білки свій скарб збентежено
ховають,
кущі в червоному намисті
спекотним дням кінець
передчувають!
А я все йду, гублю свою стежину-
на диво радий заблукати,
аби в привітну і барвисту днину
свій шлях в мрійливу далечінь
шукати!
Свидетельство о публикации №115092708903
Евгения Зинченко 09.10.2015 11:42 Заявить о нарушении