Чорнобривц1

Чорнобривці проводжають літо!..
М"яко стелять стежечку йому...
Прикрашають ніжним оксамитом,
І торкають чарівну струну...

Музика!... вона звучить повсюди! -
В листі, в квітах, в серці, в небесах!..
Хто почує - більше не забуде
Чорнобривці в золотих садах...

Сонячно! казково і красиво!..
День такий - що кращого нема!..
... А метелик все ще вірить в диво! -
Він не знає, що прийде зима...


Рецензии