Вiршi в машину часу

Я свої вірші думки
Посаджу в машину часу
Та відправлю залюбки
Читачам усю їх масу.
               
Взнають хай про наший час,
Як любили і кохали,
Як втрачали Крим й Донбас,
Як герої воювали.

Як прийшлося жити нам
В світі банди мільярдерів
Й залишитись сам на сам
З владним кланом шкуродерів.

Як нас нищили вони,
Щоби вічно жирувати,
Як брехали співуни,
Треба тільки зачекати.

Побудують вони рай,
Рай небесний в Україні,
Ти ж працюй, народе, й знай
Ти лише рабсила нині.

Та, як кажуть, так як є
На завжди не залишиться,
Забере народ своє
Й жити добре сам навчиться
27.09.15.


               


Рецензии