Говори по-казахски

Дебил бахча, «Поле чудес».
Кердык-арба, катафалк.
Кердык-мангал, крематорий.
Кердык-кишлак, кладбище.
Басмач-тенге, налоговый инспектор.
Шайтан-сквозняк, кондиционер. 
Гуталин-бола, негр.


Рецензии