Тобi...

В тобi э все що я шукав,
Однак ти не зi мною...
Тобi б я квiти дарував,
Спiвав би колисковi...

Твоім би подихом я жив
І усмішкою дихав,
Тебе беріг би я від злив,
Від болю і від лиха...

І хоч в якому я краю
Дивлюсь у синє небо-
Такоі більше не знайду...
Усе не те без тебе...

І тільки янголи,що день,
І ніч з тобою поруч
Завжди підтримають мене,
І зрозуміти зможуть...

/мой первый и последний пока что стих,написанный на родном языке/


Рецензии