Два брати
АБИ БРАТИ СВАРИЛИ
МИ ДВА НАРОДИ,РІДНІ
ТАК ПІДЛО,НАС ЗДУРИЛИ
Є ДВІ РІКИ,ІЗ РУСЛА
ОБИДВІ,КРОВІ ПОВНІ
НАВІЩО?ТО БЕЗУМСТВО!
РОСІЇ, УКРАЇНІ...
СМЕРТЬ ПАЩУ ТУ,ВІДКРИЛА
КОВТАЄ ЧОЛОВІКІВ
А АПЕТИТ,ДАЙ БОЖЕ
ВСЕ БІЛЬШЕ Й БІЛЬШЕ ПРОСЕ
У ЗМІНІ УСІ ДОЛІ
ТА СПЛУТАЛИСЯ,НАВХРЕСТ
ЗА ЩО,СКАРАЛА ДОЛЯ?
ВИВОДЬТЕ ЛЮД,З НЕВОЛІ!
ТА ГАРНО ДОМОВЛЯЙТЕСЬ
ВИ СТОЛУ,НЕ ЦУРАЙТЕСЬ
ПО ПАПОЧКАХ,ГАРНЕНЬКО
УСЕ ВИ, РОЗКЛАДІТЕ
ТАЙ ПОСМІХНЕТЬСЯ,ДОЛЯ
НАЙКРАЩИМ,ЛЮДЯМ СВІТУ!
КМІТЛИВИМ ТА СМІЛИВИМ
Я ШЛЮ ВАМ,ПО ПРИВІТУ!
Свидетельство о публикации №115092610231