Танюха

Я ЗАКОХАНА,ПО ВУХА
ВЖЕ НЕ ТАНЯ,А ТАНЮХА
ВЖЕ НЕ ДІВЧИНКА,А ДІВКА
ДУЖЕ ГАРНА,ТА ВРОДЛИВА

КАВАЛЕРІВ,ЦІЛА СИЛА
БЕЗ УСТАНУ, ВСЕ ЗМАГАЮТЬ
ЛИШ МІЙ МИЛИЙ,НЕ ЗМАГАЄ
ЯК ЗАВЖДИ,ВІН ВЕСЬ,В РОБОТІ

НА ДУРНИЦІ,НЕМА ЧАСУ
ТАК ГОВОРИТЬ,ЙОГО МАМА
АЛЕ СИН,МЕНІ МОРГАЄ
І ТАКА Я Є,ЩАСЛИВА

МИ СПІЛКУЄМОСЬ,ОЧАМИ
НЕ ПОТРІБНІ ТІЇ СЛОВА
І БЕЗ НИХ,УСЕ ВІДОМО
ІЩЕ ТРІШКИ,Й МИ ДОРОСЛІ

А В ДОРОСЛИХ,ІНША МОВА!


Рецензии