Кипме Кояш
Арсланов Хэмзэ
Кэпме эчтем Кояш нурын,
Ай нурында кэпме коендым,
жир жылысын Тэндэ кэпме тойдым,
Йолдыз ларга кэпме сыедым...
Бер дилэнкэ утын яктым микчкэ
Яшэгэндэ авыл оендэ,
Чит-ат шэхэр тормышына кичкэч
Газ яндырдым ойдэ жоендэ.
Э шулай да кинел жылынмады,
Гомер иткэн саен суынды,
Туган чакта булган жырысын да
Каршы искэн жиллэр суырды...
Свидетельство о публикации №115092507559