ган бйан

чудеса
ті що знизу
зрозумілі лише карнизу

моє питання без м'яса
                без риби
смакує гарно в американо

ти монро
а бачать тут уперше ніби

моє відображення у вікнах
емпайр стейт білдінг
задивленої в очі статуї свободи
скільки грошей у її стрингах

очікую на свій гострий тофу
і вигадую значення слів ган бйан

а ви щасливі сідати на свою софу
люди
замріяні реалізмом

я нарікаю нонконформізмом
місце
де занадто нормальний ти


ган бйан
це назва почуття
коли
ти - америка
я - китай .


Рецензии