Оксана

ОЙ,Я ВИЙДУ,ВИЙДУ
ОЙ,ПОГЛЯНУ ГЛЯНУ
ДО ДІВОК,Я ЛОВКИЙ
ТА,НЕ ДО ОКСАНИ

ЯК ЇЇ,УЗДРІНУ
ТАК І ЗАМИРАЮ
КОЛОТИТЬСЯ СЕРЦЕ
РУКИ МОКРІ,СТАЛИ

ОКСАНО,ОКСАНО,
ЯК Я ЖИТИ,СТАНУ?
ТАКІ НОЧІ,ДОВГІ
А ДНІ,ТАКІ САМІ

СВІТ,НЕ МИЛИЙ,ЗОВСІМ
В ХАЩАХ,Я БЛУКАЮ
ДЕРУТЬ КУЩІ ШКУРУ,
ЙДУ,Я ,ДО ОКСАНИ.


Рецензии