ГОРЕ
ЛЮДЕЙ ОМИНАНАЄ,
БЛИЖЧЕ ДО ДОРОГИ
ВІН ВЖЕ НІЦ,НЕ ЗНАЄ
ТО КРИЧИТЬ,ТО ПЛАЧЕ,
ТО ЛЮДЕЙ ЛЯКАЄ
ЛЮДИ ТІ,ВІД ЖАХУ
СЕБЕ ЗАХИЩАЮТЬ
РУКУ БІДОЛАСІ,
НІЦ НЕ ПРОСТЯГАЮТЬ
ЗБОЖЕВОЛІВ,БІДНИЙ
КРИК І СУМ,ТРИВОГА
ВІН НЕ ЗНАЄ,ХТО ВІН?
ВЖЕ НЕ ЗНАЄ БОГА
ДЕ ТІ НАШІ СЛУЖБИ,
ДЕ ЛІКУЮТЬ,ХВОРИХ?
НІЦ НЕ РЕАГУЮТЬ,
БУЦІМ,НЕМА ГОРЯ...
ГОРЯ ЗАБАГАТО,
КОЛИ ТАК СТАЄТЬСЯ
СХОДЯТЬ З ГЛУЗДУ,БІДНІ
ЗНОВ,ДУША ПЕЧЕТЬСЯ
КРИКОМ,Я ВЗИВАЮ,
СТАНЬ,З НАРОДОМ ПОРУЧ!
БО НЕМА ЧУЖОГО,ЧУЖОГО НЕМА ГОРЯ!
Свидетельство о публикации №115092510157