Беларусь мая сiнякрылая

Беларусь мая сiнякрылая,
Я з табой застанусь назаўсёды!
Ты цудоўная, самая мiлая,
Мне прыемны твае поры года.

Як прыгожы азёры i рэкi празрыстыя,
Аксамiтныя ценi дуброў,
Залатыя паля, неба чыстае.
Дзе ж край гэтыя фарбы знайшоў?

Ганаруся я тым, што тут нарадзiлася,
У краiне, дзе птушкi пяюць цэлы год.
Я сваёй Радзiмай заўсёды хвалiлася
I кахала свой родны народ!


Рецензии
Автор, спасибо вам

Агат Свирид   20.10.2016 21:27     Заявить о нарушении