И мрак не будет бесконечным
Спочатку загоряться ліхтарі,
А потім спалахнуть промінням люди,
Віддавши світло вранішній зорі.
І прийде день, священний як молитва,
Як Божий Дух, що в небесах летить...
І знову розцвітуть найкращі квіти,
Бо як без квітів на землі прожить?
Свидетельство о публикации №115092304167