в облозI...

 

…цілком полонило безсоння,
в облозі двох різних світів
із темного в світлий безмовно
з кутка у куток, мов би ніч
на власну я тінь наступаю…
незнаним іще сам собі,
іду і життя обриваю
ледь чую лиш кроки свої…
розсипані зорі звичайно
торкаються мертвої тиші,
забути нічого не маю
купаючись в світла колисці
збираю в слова почуття…


Рецензии