Ne gozel qadindi
Mene imkan verme gorusum onla.
Bele gozelliye baxmasan vAllah,
Qorxuram omrumun bir gunu sola.
Ne gozel qadindi! guc ver Allahim,
Derin gozlerinde qoy qerq olmayim.
Omurluk olar o zulumkar wahim,
O ince qelbinde qoy qerq olmayim.
Ne gozel qadindi! Allahim neycun,
Sen bu gozelliyi bexs etdin mene?
Canimdan kecerem bir guluwuycun,
Bilirem o mene qovuwmaz yene.
Ne gozel qadindi! Allahim ne olar,
Cek bu gozelliyi gozum onunden.
Ondan olmaz mene vefali bir yar,
Gel bu qadini sen sil at qelbimden.
Свидетельство о публикации №115092310543