ПЪРИ - КО - СЪНУ УТЬ - СЯ Яя!!!
- Ии иИ - ОО ТО ОЙ ТИ Ии!!!... - КО - СЪ НУ Уу...
ОТ ВЕ ЕТ - ТА АМ!!!... - ПОЛУЧИТЬ!!!...
- Ии иИ - ВЪСЪПОМЪНИТЬ... - НА Яя ВУ УУ!!!...
СЕ ЕЙ - МЕТОДЪ - ОО ЧЕ ЕНЬ - ПЪРО ОС ТЪ!!!
- НО ОО - ТЪРЕ Ее БУ ЕТ!!!... - НА СЪ ТЪРО ОЙ - КИ Ии!!!... -
НА СЪ ТЪРОЙ - СЕ БЯ Яя!!!... - НА - СО ОН - СО ОО НЪ!!!...
- Ии иИ - ПЪРИ - КО - СЪНЁ ЁШЬ - СЯ Яя!!!!... - КЪ - ТЪРО ОЙ КЕ!!!... -
P.S
ОТ ВЕ ЕТ - ОС ОЗ НА Аа ЕТ!!!... - ЛИ ИШЬ - ТО ОТ!!!...
- КЪТО ОО - СЪ ЛЫ Ыы ШИ ТЪ!!!... - ВЪ - КО ОМ - ИС КЪРА - ЖИ Ии ВЁ Ёё ТЪ!!!... -
ЁТ
Свидетельство о публикации №115092209805