Шекспiр пiд кавою пiд одним простирадлом

о, що тільки кава робить зі мною
приходь. ковтнемо цього бісового напою
мерзенного чорного підсолодженого неначе та мить багаття й відродження
коли ти натякнеш що зробиш це зараз зі мною що робиш це з кожною
в кого червоні пасма
або високий процент мережива на ділянках тіла
а я відітну червоне до друзки flei;ig і залишусь кухонна озвичайніла
я-просто я-не ті чортові проліски не Верлен не німецька філо-,
нечула невміла

ти вип'єш зі мною кави без докорів решток сумлінь
без прагнення брудершафту чи плюснути нею мені в лице
я рук не здійму з аскетичних колін
ти будеш радіти на це

і я заллю кавою збірку Шекспіра і від сонетів нам стане тісно
і ці його thy thee doth так звучатимуть заборонено
що я не зніму жодного клаптика твоєї білизни
та насамкінець тебе все одно буде оголено


Рецензии