У сусiда i у нас

На сусідньому подвір’ї
Скрізь порядок й чистота,
Влада діє на довір’ї,
Демократія свята.

Люди там живуть заможно,
Труд оплачують сповна,
Проживати не тривожно,
Не можлива там війна.

Об’єдналися сусіди
У військовий там союз,
З ворогів не стало й сліду,
На безпеку вірний курс.

А у нас усе інакше,
Скрізь безладдя і війна,
Коли буде і в нас краще
Один Бог лише і зна.
22.09.15.
               


Рецензии