Два обручальных кольца... укр
І дві обручки, двох сердець,
Що нині об’єдналися в надії,
У світлій вірі під вінець,
В церковнім храмі поклялись у вірі.
Любов в очах і стук сердець,
Кохання у душі обох жевріє,
І радість миті, що під дзвін, вінець,
Святих надій, закоханих у мрії.
І щастя нині об’єдналося на вік,
І строк життя дарований Всевишнім,
Любов в очах і стук сердець,
Що одягнули дві обручки і під вінець кохання.
Свидетельство о публикации №115092202207