Серце при чому?

Зрозуміти  серцем ним же й вбити
орган некерованих подій
сльози, що привикли очі лити
убиваючись по ньому, чи по ній

Серце ні при чому, а ми душим...
тиснем не зважаючи на  пульс
вії свої мочим й знову сушим
в напрямку під назвою ВЕРНУСЬ...

Молодість можливо нам і бреше
без паролю входимо в житя
терміново ми чекаємо Депеша*
і штовхаємо те сердце до пуття...

* Депеша (фр. Depeche, від depecher - поспішати) - спочатку так називався лист, що посилається з кур'єром в екстреному випадку.


Рецензии