Окна RUS. ТА

" Жизнь - за Царя!!!"
А за Президента,
что, - слабО?..

Перераспределение капитала
В России
больше похоже
на его
сосредоточение - ИЗ...

СССР умер
от альтруизма,
заразив россиян
клептоманией...


Рецензии