Among this yellow I m lost again

Among this yellow I'm lost again 
The darkness swallows all my strength
This growing despair in dying season 
Makes me crying with no reason. 
Oh, someone help the time to turn
Backwards and bring some lightsome mo
At the sunset, at the sunrise 
Stave off my death, bring me to life.

Средь жёлтого я вновь потеряна,
Тьма поглощает силы,
Растущее отчаяние в это умирающее время года
Заставляет меня плакать без причины.
О, кто-нибудь, помогите повернуть время вспять
И возвратить те моменты света
На заре, на закате.
Отсрочьте мой конец, верните меня к жизни.


Рецензии