Сплива нiч в мо й тривозi

   Спливає ніч в моїй тривозі,
   У діамантах чорний оксамит,
   По місячній річній дорозі
   В сріблястих хвилях сон біжить.

   Гойдає вітер, ледь колише
   Моїх дітей - сумні думки,
   Та в спокої їх не залишуть
   Чуттів невпиннії струмки.

   І на папері знову ляжуть
   Думки й чуття мої в словах,
   Дай Бог, у віршах їх розкажуть
   І проспівають у піснях.

   Нехай собі шукають долю,
   Знайдуть домівку у людських серцях.
   Тривоги сповідь, сповідь болю
   Не розчинила ніч у снах.


Рецензии
Дуже, Дуже гарно!!! Щастя вам!!!

Николай Симинисов   20.06.2016 19:57     Заявить о нарушении