Не продаваймося!
ЗА ТІ ПОСАДИ,ЗА ТІ ГРОШІ
НАРОД ТА АРМІЯ,ЄДИНІ
ЦЕ ЗРАЮТЬ НАШІ КОМАНДИРИ
ХТО ГРОШЕЙ НАШИХ ВКРАВ,БАГАТО
НЕ ВИПУСТИМО ЇХ ІЗ ХАТИ
ХАЙ ВДОМА У КУТКУ,СТОЯТЬ
ЇХ ЗАБАГАТО,СТАНУТЬ ВРЯД
МИ ЇХ В ШЕРЕНГИ ПОШИКУЄМ
ХАЙ ПРИСОРОМЛЕНІ,СТОЯТЬ
КАРМАНИ ЇХ ПОВИВЕРТАЄМ,
І ЦИХ ОРЛЯТ,МИ ПРИЛЯКАЄМ
НЕ ХОЧУ ЧУТИ ЦІ СЛОВА
НЕМА КРАЇНИ,ВЖЕ НЕМА
ТА НІ,ЗАЙЧАТА,Є КРАЇНА
ЦЕ НАША,ГАРНА УКРАЇНА!
ТИХ ГРОШЕЙ,ЩО ВИ ВКРАЛИ СТАНЕ
ЩОБ КВІТЛА ЗНОВУ,НАША МАМА
А КВІТИ,ЦЕ ЇЇ НАРОД
НАРОД,ЗБИРАЙСЯ В ХОРОВОД!
Свидетельство о публикации №115092110605