Варенички с вишней
Тесто для ангельской проповеди украинства
Варенички с вишней такі гарні варенички
Спробуй вишневи варенички це солодощі і радощі
Это прекрасное чувство любови и потяг до жіночок
Після варенечиків яки готує такі справжня казачка
Я люблю Катерину а більше її страви (Варенички з Вишнею) бо я справжній козак
Свидетельство о публикации №115092007071