Де-шифр 1. 4
Край пермовыння
Подрочи мий хер
Пидийды до мене малэнька
Хиба я спиткав лиха
Я мастурбэнь во злючому хитони
Я ткати твоэ пиднижжя
Я драти маленьких пыздычок
Я крайвенго маленька заздристь
Чмарити тебе пид рЭбром
(ГЕОРГ ТИКАВЫЙ)
Свидетельство о публикации №115092005919