Тримай моi руки

Тримай мої руки,
Так міцно, як зможеш,
Так сильно, як схочеш,
аби без розлуки.

Цілуй мої губи,
Так ніжно як зможеш,
Так палко як схочеш,
Та вічно люби.

Я був би для тебе,
Таким, як ти схочеш,
Уявити не зможеш,
Як зміню я себе.

Але тобі не треба,
Знаю, що не схочеш,
Себе змусить не зможеш.
Зоставайся сама...


Рецензии
Уважаемый Виталий! Поставьте другое название!
Например первую или последнюю строки!
Желаю успехов!

Александр Алексахин   19.03.2017 12:31     Заявить о нарушении