Реплiки

Вставати рано не охота,
Та мусиш встати – жде робота,
А безробітний з нас регоче,
Бо спить спокійно скільки хоче.
Як нам роботу об’єднати
Із безробіттям й довго спати?
*     *     *
Як маєш ти грошей багато
Вже знаєш щастя не в грошах,
Його шукаєш знов завзято
Аж поки не поїде дах.
20.09.15.


Рецензии