Лист солдату

Любий друже, наш солдате,
Ми Вас хочем привітати
З мужнім настроєм твоїм
І характером бойовим.

Любий, милий, наш солдате,
Я так хочу побажати
Миру, щастя і тепла,
Зігріва моя душа.

Ти скоріше повертайся
З тихим миром на землі,
А ми будем тебе чекати
І молитись усі-усі!


Рецензии