Бiль за державу

Куди я йду у цій державі?
Я навіть напрямку не бачу.
В калюжі крові...чи в канаві
моя країна.І я плачу.

За що боролись ми не дні,
А впевнено скажу:роками,
Щоб ті політики брудні
Вбивали,нашими ж руками.

Щоб їм у горлі пересохло-
Від сльоз батьків,що біля Ради.
І хочу щоб те плем'я здохло
Та не від кулі,а від зради.

Щоб не пізнали каяття,
І щоб замовкли усі,хором.
Щоб діти іх,усе життя
Несли з собой-батьківський сором.

І ось тоді моя земля
Вдихне повітря свіже в груди.
Але народ,а також я
Навік цій крові не забудем.

Наш прапор не затім в руках,
Щоб ми кричали:"Патріоти!"
Щоб Президент в своїх очах
Побачив біль,а не банкноти.

Одне скажу вам:"Наїдайтесь,
Бо часу дуже у вас мало.
І не надійтеся,збирайтесь,
Щоб Україна не шукала."

Ми самі ворогів погоним
І нас підтримає народ.
А ваші  "фейкові" погони
Залишим вам,як бутерброд.


Рецензии
Знаки б поправити лише.
А загалом - резонанс почуттів:(

Джек Дубин   27.10.2015 23:33     Заявить о нарушении
С пунктуацией всегда были проблемы,я и украинский выучил недавно.Спасибо за понимание.

Евгений Купянск Онищенко   27.10.2015 23:40   Заявить о нарушении
Жень, письля комы... пропуски делай! А то,как иностранец... немцы так обычно печатают)))

Владимир Ногин   14.02.2016 16:38   Заявить о нарушении
Возьму на заметку.

Евгений Купянск Онищенко   14.02.2016 20:05   Заявить о нарушении