Два бантики бiлi
А може не банти, — рожеві стрічки.
Кудись ти побігла, напевно, до річки
Чи квіти збирати, чи може листки.
Ти дзвінко смієшся, під мультик про Плуто
І кашу їси, розливаючи сік,
Щоб руки помити тобі не забути,
На грінки посмажити висохлий хліб.
Косички вже виросли, стали косою.
Пожовкли в кульочку пухнасті банти.
А ти, як колись, любиш гратись водою,
У снах прибігаючи, знову сюди.
Два бантики білі на тонких косичках,
А може не банти, — рожеві стрічки.
Кудись ти побігла, напевно, до річки
У хвилях шукати дитячі сліди.
https://youtu.be/9xFiPq4vrBY
Свидетельство о публикации №115091803996