Крадii

Крадії

Коли краде бідняк,
Усім це зрозуміло,
Він виживає так,
Хоч красти підле діло.

Краде і багатій,
Це нам не зрозуміло,
Він в ресторанах свій,
Успішно робить діло.

Причина тут одна,
Нема кінця лихварству,
Украсти все до дна,
Служити лиш багатству.

Бо багатій живе
У паралельнім світі,
Всіх бідних бидлом зве
У нас в містах і сіті.
17.09.15.


Рецензии