***

Не этеим мен бу джашлагъа
Кеслерин аямай урушха къошунгъанлагъа
Анагъызны джыламугъун акътырмагъыз
Къыин кюнлеригизни кергюзюб джанын къыймагъыз
Сакъ болугъуз терт саныгъызгъа къарнашла
Аллах сакъласын саулукъугъузну хаманда


Рецензии