Къарачай джашла

Джокъду джетген бизни джашлагъа,
Ала барадыла алгъа,
Миллетибизни атын айтдыра
Башыбызны джетдире булутлагъа
Сау болугъуз дейме мен сизге
Эм да юретген тренерлеригизге
Аллах саулукъ берсин барынга да
Мени бу сёзлерими окъугъанлагъа да


Рецензии