***

Кебню керген миллетим,
Къартынгы джашынгы да басдырыб келдинг.
Сынмады сени белинг,
Къатды Иманынг.
Энди сен джаша джуртунгда,
Джандет кибик табийгъатынгда.
Аллах сынатмасын джашлагъа
Емюрлеринде быллай къыинлыкъла.


Рецензии